Johnny Depp’in Filmi Dünya Prömiyerini Zürih Film Festivali’nde Yapacak!

Johnny Depp‘in başrolde olduğu Richard Says Goodbye filmi Dünya prömiyerini Zürih Film Festivali‘nde yapacak! Wayne Roberts’ ın yönetmenliğini  ve senaristliğini üstlendiği kara komedi filmi Uluslarası Zürih Film Festivali’nde gösterilecek filmler arasında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde ‘Cold War,’ ‘Whitney’ ve ‘Never Look Away’ gibi yapımların da festivalde gösterileceği duyurulmuştu.

Johnny Depp'in Filmi Dünya Prömiyerini Zürih Film Festivali'nde Yapacak!Zoey Deutch, Rosemarie DeWitt gibi isimlerin de rol aldığı Richard Says Goodbye filminin Kuzey Amerika yayın hakları geçtiğimiz günlerde Saban Films ve DirectTV tarafından 3 milyon dolara satın alınmıştı. Depp, filmde ölüm teşhisi konulan ve son günlerini hayal ettiği gibi yaşamak isteyen bir üniversite profesörünü canlandırıyor.

Geçtiğimiz yıl festival, Rob Reiner‘ın gerçek yaşam hikayesinden esinlendiği Shock and Awe filminin dünya prömiyerine ev sahipliği yapmıştı. Keira Knightley‘ın rol aldığı Tell It To The Bees adlı yapımda festivalde gösterilecek yapımlar arasında yer alıyor.

27 Eylül’de başlayacak olan festival 6 Ekim tarihine kadar devam edecek.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” filmi geliyor!

Scarlett Johansson başrollü Fly Me To The Moon’dan ilk fragman!

Boksör Prensi Naseem Hamed biyografisine yeni isimler!

Köprüde Buluşmalar Work In Progress Atölyesi Seçkisi Açıklandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir