Johnny Depp’in Son Hali Korkuttu

Karayip Korsanları filmleriyle yıldızı parlayan, Hollywood’un en ünlü aktörlerinden Johnny Depp‘in son hali, hayranlarını endişelendirdi.

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı, The Hollywood Vampires adlı grubuyla Rusya’da verdiği konser sırasında hayranları ile fotoğraf çektirdi. Fotoğraflarda oldukça bitkin ve olduğundan çok daha zayıf görünen Depp, dünya çapında sevenlerini endişelendirdi. Akıllara “Hasta mı” sorusu geldi.
Endişelerini sosyal medyada dile getiren Depp’in sevenleri, “Çok zayıf görünüyor. Umarım hasta değildir” gibi yorumlar paylaştı.

Aktör son senelerde oyuncu Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci geçirmişti. Fransız şarkıcı ve aktris Vanessa Paradis’den 2 çocuk sahibi olan aktörün,  uyuşturucu ve alkol problemleri nedeniyle bu hale geldiği de tahminler arasında.

Amber Heard

54 yaşındaki başarılı aktör Johnny Depp’ten veya çevresinden henüz bir açıklama gelmedi.

Johnny Depp

Dünyanın en büyük film yıldızlarından biri olan Depp, aynı zamanda çekiciliği ile de her zaman konuşuluyordu.
21 Jump Street, Ed Wood, Donnie Brasco, Vegas’ta Korku ve Nefret, Düşler Ülkesi, Halk Düşmanları, Karayip Korsanları serisi, Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytani Berberi gibi pek çok ünlü filmde rol aldı.
75 milyon dolarlık kazancıyla 2012 Guinness Dünya Rekorları‘nda en çok para alan oyuncu olarak listeye alındı. 2015 yılında Disney Efsanesi olarak kabul edildi.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir