Jon M. Chu, ‘Oh, the Places You’ll Go!’ Filmini Yönetecek!

Jon M. Chu, ‘Oh, the Places You’ll Go!’ Filmini Yönetecek! Film, warner Bros.’un Dr. Seuss animasyon projelerinden biri olarak biliniyor.

Dr. Seuss klasik hikayeleri büyük ekranda görünmeye hazırlanıyor. Deadline‘da yer alan habere göre Jon M. Chu Oh, The Places You’ll Go! animasyon filminin yönetmenliğini üstlenecek. Film, genç bir maceraperestin hayatın sevinçlerini ve üzüntülerini bir arada gördüğümüz yolculuğunu konu alan müzikal olarak tanımlanıyor.

2018 yapımı romantik komedi filmi Crazy Rich Asians‘ın yönetmenliğini üstlenen Chu, HBO Max’te yayınlanan In the Heights müzikalini de yönetmişti. Daha önce hiç animasyon film yönetmeyen Chu, daha önce Warner Bros. için bir animasyon yapma isteğini dile getirmişti.

Warner Bros. Animation’ın yapımcılığını üstleneceği filmde J. J. Abrams ve Hannah Minghella da yapımcı olarak görev yapacak. Oh, The Places You’ll Go!, Warner Bros.’un Dr. Seuss uyarlamalarından sadece bir tanesi. Diğer uyarlamalar arasında The Cat in The Hat ve Thing One and Thing Two da bulunuyor. Warner Bros. Animation aynı zamanda hit dizi Green Eggs and Ham‘ı da Netflix için yapacak.

Oh, The Places You’ll Go! filminin 2027’de vizyona girmesi planlanıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir