Jon Snow geri dönüyor!

Jon Snow karakterini merkezine alacak “Game of Thrones”un spinoff dizisinde karakteri canlandıracak isim belli oldu. Variety‘de yer alan habere göre dizide karaktere hayat veren Kit Harington, spinoff dizisinde de rolüne gerri dönüyor. HBO konuyla ilgili henüz bir yorum yapmadı.

“Game of Thrones”un final sezonunda Snow, gerçek adının Demir Taht’ın varisi olan Aegon Targaryen olduğunu öğrenmişti. Yeni dizinin bu hikaye etrafında şekillenmesi bekleniyor.  HBO’nun 21 Ağustos’ta prömiyer yapacak spinoff dizisi “House of the Dragon,” orijinal dizinin 200 yıl öncesini merkezine alacak. Game of Thrones’un geliştirilen spinoff dizileri arasında Tales of Dunk and Egg,” “10,000 Ships,” “9 Voyages,” “Flea Bottom” ve bir animasyon dizisi yer alıyor.

Dizide canlandırdığı Jon Snow karakteriyle iki kez Emmy’e aday olan Harrington, dizinin 2019’da bitmesinin ardından Eternals’da Dane Whitman karakteri olarak karşımıza çıkmıştı. “Modern Love”ın bi bölümünde yer alan Harrington, “Henry V” uyarlamasında da yer aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir