Jonathan Majors, Marvel Evrenine Giriyor!

Jonathan Majors, Marvel evrenine giriyor. Aktör, “Ant-Man 3” filminde rol alacak.

Variety, Majors’un Paul Rudd ve Evangeline Lilly ile birlikte başrolü paylaşacağını doğruladı. Peyton Reed‘in yönetmen olarak döneceği filmde Majors’un zaman yolcusu süper kötü Kang the Conquerer karakterine hayat vereceği konuşuluyor.

Serinin ilk filmi 2015 yılında vizyona girmiş, film tüm dünyada 500 milyon $ gişe hasılatı elde etmişti. 2018 yılında vizyona giren “Ant-Man and the Wasp,” ise yaklaşık 622 milyon $ ile filmin başarısını artırmıştı.

Spike Lee imzalı “Da 5 Bloods” filminde Delroy Lindo ile başrolü paylaşan Majors, HBO’nun hit dizisi “Lovecraft Country,”de başrol oyuncusu Atticus karakterine hayat veriyor. Misha Green‘in yaratıcı olduğu dizinin yapımcılığını Jordan Peele ve J.J. Abrams üstleniyor.

“Hostiles,” “White Boy Rick,” ve mini dizi “When We Rise” gibi yapımlarda rol alan Majors asıl çıkışını 2019 yapımı “The Last Black Man in San Francisco,” filmiyle yaptı.

Majors şu anda Idris Elba, Ry Cyler ve Laz Alsonso ile birlikte rol aldığı “The Harder They Fall” filmi üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz hafta filmin kadrosuna Regina King, Zazie Beetz, Lakeith Stanfield, Edi Gathegi gibi isimler de dahil olmuştu.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir