Joseph Gordon-Levitt İmzalı ‘Mr. Corman’ Dizisinden İlk Görsel!

Joseph Gordon-Levitt İmzalı ‘Mr. Corman’ Dizisinden İlk Görsel! Gordon-Levitt’in yaratıcısı, yönetmeni ve rol aldığı “Mr. Corman” dizisinden ilk görsel paylaşıldı.

Komedi türündeki dizi, Gordon-Levitt’in ikinci yönetmenlik deneyimi olacak. Gordon-Levitt, Don Jon ile kamera arkasına geçmişti. A24’ün yapımcılığını üstleneceği ve 10 bölümden oluşacak “Mr. Corman” Los Angeles’ta geçecek ve yetişkin kalmaya çalışan bir ilkokul öğretmeni olan Josh Corman (Gordon-Levitt) karakterini merkezine alacak. Müzik kariyeriyle ilgili hayalleri işe yaramayan Corman, minnettar olması gereken çok şey olduğunu fark etse de, 30 yaşında olanların karşılaştığı sorunlarla mücadele ediyor: kaygı, yalnızlık, kaçırılan fırsatlar ve yaşlanma endişesi.

Dizide Gordon-Levitt’e Debra WingerBobby HallJuno TempleJamie Chung ve Shannon Woodward eşlik edecek. 500 Days of Summer ve Inception gibi popüler filmlerde yer alan, 3rd Rock From the Sun ve Roseanne gibi dizilerle TV deneyimi de bulunan Gordon-Levitt, bu diziyle uzun bir aradan sonra TV ekranlarına dönmüş olacak. Gordon-Levitt’i önümüzdeki dönem Disney’in live-action filmi Pinocchio‘da izleyeceğiz.

Mr. Corman dizisi 6 Ağustos‘ta ilk 3 bölümüyle prömiyerini Apple TV+’ta yapacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir