Josephine Langford, Drew Starkey ve Archie Renaux, Romantik Komedi ‘The Other Zoey’ Kadrosunda!

Josephine Langford, Drew Starkey ve Archie Renaux, Romantik Komedi ‘The Other Zoey’ Kadrosunda! Josephine Langford (Moxie), Drew Starkey (Outer Banks) ve Archie Renaux (The Greatest Beer Run Ever), bu ay çekimleri başlayacak romantik komedi filmi The Other Zoey’de rol alacaklar.

Sara Zandieh (A Simple Wedding)’ın yönetmenliğini üstleneceği film, aşk konusunda geleneksel fikirleri reddeden parlak lise öğrencisi Zoey Miller (Langford) karakterine odaklanıyor. Gulfstream Pictures’ın yapımcısı olduğu yapımın senaryosunu ise Matt Tabak kaleme alacak.

After film serisinde Tessa Young karakteriyle bilinen Langford, en son After We Fell, Moxie ve Hulu dizisi Into the Dark’ta rol aldı. Love, Simon, The Hate U Give ve The Devil All the Time filmlerinde rol alan Starkey, Outer Banks film serilerindeki performansıyla biliniyor.
Starkey, önümüzdeki dönem David Bruckner imzalı yeniden çevrim olan korku klasiği Hellraiser’daa karşımıza çıkacacak. Renaux ise, Morbius ve Peter Farrelly imzalı komed filmi The Greatest Beer Run Ever’da rol alacak. Voyagers ve Body of Water filmlerinde rol alan Renaux, Netflix dizisi Shadow’un da kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir