Judd Apatow, Netflix İçin Pandemi Filmi Yapacak!

Judd Apatow, Netflix çin Pandemi Filmi Yapacak! Judd Apatow, komedi türündeki pandemi filminin yönetmenliğini yapımcılığını ve yardımcı senaristliğini üstlenecek.

Film, bir otelde pandemi koşulları aaltında çektikleri filmi tamamlamaya çalışan bir grup aktör ve aktrisi merkezine alacak. Apatow, senaryoyu, “South Park”ın yazarı Pam Brady ile kaleme alacak. Barry Mendel ise, filmin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Apatow’un yönetttiği yapımlar arasında “The 40-Year-Old Virgin,” “Knocked Up,” “Funny People,” “Trainwreck, “The King of Staten Island” ve 2018’de Emmy ödülü kazanan HBO yapımı “The Zen Diaries Of Garry Shandling,” bulunuyor. Apatow, Netflix dizisi “Love”da senarist ve yönetici yapımcı olarak da yer alıyor.

Apatow, yapımcı olarak da birçok projede yer aldı. “Freaks and Geeks,” “Undeclared,” “Funny or Die Presents,” “Girls,” “Love”ve “Crashing” gibi tv dizilerinin yanı sıra yönetmenliğini de üstlendiği “The Cable Guy,” “Anchorman: The Legend of Ron Burgundy,” “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby,” “Superbad,” “Pineapple Express,” “Forgetting Sarah Marshall,” “Get Him to the Greek,” “Bridesmaids,” “Anchorman 2: The Legend Continues” ve “The Big Sick” filmleri de yer alıyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir