Justin Hartley, Dram Filmi ‘The Noel Diary’de!

Justin Hartley, dram filmi ‘The Noel Diary’de! ‘This is Us’ yıldızı Justin Hartley, Bonnie Bedelia ve Treat Williams‘la birlikte Netflix aile dramı ‘The Noel Diary’de rol alacak.

Netflix Çarşamba günü yaptığı açıklamayla, Richard Paul Evans‘ın 2017’de yayınlanan ve New York Times çok satan listesinde yer alan romanının film haklarını aldığını duyurdu. Rebecca Connor ve David Golden‘la birlikte senaryoyu kaleme alan ve ‘Alfie’ ve ‘Father of the Bride’ gibi yapımlara imza atan Charles Shyer, filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Hartley filmde, 16 yaşındayken onu evden kovan annesinin yanına Noel zamanı geri dönen bir yazarı canlandırıyor. Yazar, güzel genç bir kadına ait olan ve kendi geçmişine dair bazı sırların yer aldığı bir günlük keşfeder. Geçmişleriyle yüzleşmek ve tamamen beklenmedik bir geleceği keşfetmek için birlikte bir maceraya atılırlar.

Filmin yapımcıları arasında Johnson Production Group bünyesinden Timothy O. Johnson ile Margret Huddleston ve Stephanie Slack yer alıyor. Hartley ve Norman Stephens ise filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir