Katheryn Winnick ve Liam Neeson Aynı Kadroda!

Liam Neeson

Katheryn Winnick ve Liam Neeson aynı kadroda! ‘Vikings’ dizisinden tanıdığımız Katheryn Winnick ve ‘Narcos’ dizisindeki başrollerden biri olan Juan Pablo Raba, Liam Neeson’lı aksiyon ve gerilim filmi ‘The Minutemen’in oyuncu kadrosuna katıldı.

Filmin çekimlerine 9 Eylül’de Mexico ve Ohio’da başlanacak. Hikayede Neeson, çaresizce kartel suikastçileriden kaçan genç bir Meksikalı çocuğu koruyan bir çiftçiyi canlandırıyor. Raba ise suikastçilerin liderini canlandıracak.

Juan Pablo Raba

Robert Lorenz, Chris Charles ve Danny Kravitz tarafından yazılmış olan senaryoyu yönetecek. Sculptor Media’dan Warren Goz ve Eric Gold tarafından finanse edilen film, Zero Gravity Management’tan Tai Duncan ve Mark Williams’la birlikte üretilecek. Raven Capital Management’tan James Masciello, Voltage Pictures’ın CEO’su Nicolas Chartier ve başkan Jonathan Deckter ile birlikte filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Filmin uluslararası satışlarını ise yine Voltage üstlenecek.

Lorenz, ‘American Sniper’, ‘Letters from Iwo Jima’ ve ‘Mystic River’ filmleri ile yapımcı olarak bugüne kadar üç Oscar adaylığı elde etti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir