Katie Holmes Başrollü ‘Rare Objects’ Filmine Yeni İsim!

Katie Holmes Başrollü ‘Rare Objects’ Filmine Yeni İsim! American Rust‘taki performansıyla çıkış yakalayan Julia Mayorga, Rare Object filminde Katie Holmes ile başrolü paylaşacak. Filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve yardımcı senaristliğini de Holmes ile üstlenecek.

Kathleen Tessaro’nun aynı adlı romanından uyarlanacak film, bir antika dükkanında çalışmaya başlayarak hayatını yeniden kurmaya çalışan ve travmatik bir geçmişe sahip genç bir kadının hikayesini anlatıyor.nu Phaedon Papadopoulos, Holmes ile birlikte kaleme aldı.

Filmin Lafayette Pictures yapımıyla New York’ta çekimleri başladı. Filmin yapımcılığını Lafayette Pictures’dan Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman, Mark Maxey ve Jesse Korman ile SSS Entertainment’tan Shaun Sanghani üstleniyor.

Katie Holmes, kızı için daha iyi bir hayat kurmaya çalışan bir anneye odaklanan 2016 yapımı All We Had filminde ilk kez yönetmenlik deneyimi yaşamıştı. Jim Sturgess, Derek Luke ve Melissa Leo’nun oynadığı Alone Together’ın yapımını yakın zamanda bitiren Holmes, bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir