Keanu Reeves’in yeni rolü belli oldu!

Keanu Reeves‘in yeni rolü belli oldu! Reeves, Jonah Hill’in yönetmenliğini ve yardımcı senaristliğini üstleneceği kara komedi filmi ‘Outcome’da rol alacak.

Film, Apple TV+’ta yayınlanacak. Filmin senaryosunu Ezra Woods kaleme alacak. Hill de filmde yardımcı senarist olarak yer alacak.  Geçmişindeki bir video klibin ortaya çıkmasıyla hayatıyla yüzleşmek zorunda kalan bir Hollywood yıldızını takip eden filmde Reeves, Reef karakterine hayat verecek.

Geçtiğimiz yıl Netflix, Hill’in terapisti Dr. Phil Stutz’un hayatı ve çalışmaları hakkında  yaptığı  belgesel filmi “Stutz “u yayınlamıştı. Hill’in ekrandaki son iki performansı da Netflix içindi – bu yılın başlarında Kenya Barris’in biraz tartışmalı “You People” filminde yer aldı ve 2021’de Adam McKay’in Oscar adayı felaket filmi “Don’t Look Up “ta başrol oynadı. Ayrıca Hill, kısa süre önce artık kendi filmlerinin tanıtımını yapmayacağını açıkladı.

Hill,  Martin Scorsese’in yönetmenliğini Scott Alexander ve Larry Karaszewsk’in senaristliğini üstleneceği biyografi filmi Grateful Dead projesinde de yer alıyor. “John Wick: Chapter 4″da izlediğimiz Reeves ise önümüzdeki dönem John Wick’in spinoff projesi olan “Ballerina”da rol alacak. 

Kaynak: The Wrap

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir