Keira Knightley’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Keira Knightley’ın yeni projesi belli oldu! Knightley, komedi dram filmi ‘Misbehaviour’da rol alacak. Filmde, “Beast” ve “Tempest” gibi yapımlardan hatırlayacağımız Jessie Buckley ve “Belle”, “Beauty and Beast”‘in yıldız ismi Gugu Mbatha-Raw da yer alacak.

Film, 1970 yılında gerçeşekletirilen dünya güzellik yarışmasının hikayesini ele alacak. Londra’da gerçekleştirilen yarışma 100 milyon izleyici sayısıyla en çok izlenen TV şovları arasında yer alıyordu. Yapımcılığını Suzanne Mackie‘nin üstleneceği yapımın senaryosu Rebecca Frayn ve Gaby Chiappe tarafından kaleme alındı.

Filmin yönetmenliğini BAFTA ödüllü Philippa Lowthorpe üstlenecek. Lowthorpe, 2013 yapımı “Call the Midwife” ve 2018 başlarında yayınlanan mini dizi “Three Girls” ile iki kez BAFTA ödülü kazanmış ve ödülü alan iki kadından biri olmuştu.

2005 yapımı “Pride & Prejudice” ve  2014 yapımı “The Imitation Game,”deki performanslarıyla Oscar adaylığı elde eden Knightley‘i en son “Colette,”de izlemiştik. Knightley‘ı, önümüzdeki dönem 2 Kasım’da vizyona girecek olan “The Nutcrackers and the Four Realms,”da ve James Kent‘in “The Aftermath,” filminde izleyeceğiz.

“Misbehaviour” filminin çekimleri İngiltere, Fransa ve İsviçre’de gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir