Kenneth Branagh, yeni filmi için kadroyu tamamladı!

Kenneth Branagh’ın Agatha Christie romanlarından uyarlacağı üçüncü filminde yer alacak oyuncuları açıkladı. “A Haunting in Venice” adındaki üçüncü filmde Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarico ve Michelle Yeoh gibi isimler rol alacak. Branagh’ın yanı sıra, senarist Michael Green, yapımcı Judy Hofflund, yapımcılar Louise Killin, James Prichard, Ridley Scott, Simon Kinberg ve Mark Gordon da üçüncü filmi için geri dönecek.

Agatha Christie’nin “Hallowe’en Party” adlı eserinden esinlenen film, İkinci Dünya Savaşı sonrası Venedik’te geçen bir gizem hikayesini anlatacak. A Haunting in Venice, 20th Century Studios’un üçüncü uyarlaması olacak. 2017 yapımıMurder on the Orient Express filmi ile başlayan seri 2022 yapımı Death on the Nile filmiyle devam etti.

Branagh yeni filmle ilgili “Bu, Hercule Poirot karakterinin ve Agatha Christie serisinin harika bir gelişimi. Görsel olarak büyüleyici bir şehirde geçen bir gizem hikayesine dayanan bu film bizim için harika bir fırsat olacak” dedi.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Francis Ford Coppola imzalı Megapolis’ten fragman!

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne giriyor!

Yüzüklerin Efendisi ve Titanik filmlerinin yıldızı hayatını kaybetti!

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir