Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir! Diziden ayrıldığı açıklanan oyuncunun 5. sezonda konuk oyuncu olarak da olsa yer almak istediği belirtiliyor. Taylor Sheridan‘ın popüler western dizisi Yellowstone, 5. sezonun kalan bölümleriyle final yapmaya hazırlanırken, diziyle ilgili yeni bir haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Costner’ın maaş talebi ve zaman sorunları nedeniyle diziden ayrılacağı duyurulmuştu. Ancak Costner’ın konuk oyuncu olarak da olsa diziye döneceği ve senaryonun bu yönde değişeceği konuşuluyor.

5. sezon şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde Dutton ailesinin başı John, Montana Valisi olarak siyasi bir kariyere soyunmuştu. Ancak oğlu Jamie tarafından kurulan bir tuzakla görevden alınması gündemdeydi. Jamie’nin bu hamlesi, uzun zamandır devam eden Dutton ailesi içi çekişmelerin zirveye ulaşmasına neden olmuştu.

Taylor Sheridan tarafından yaratılan ve Kevin Costner’ın başrolünde yer aldığı bir modern western draması, yolculuğuna ilk olarak 2018 yılında başladı. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir