Kevin Feige, Yeni Bir Spider-Man Filmi Yapılacağını Doğruladı!

Kevin Feige, Yeni Bir Spider-Man Filmi Yapılacağını Doğruladı! Spider-Man: No Way Home, geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi. Serinin fanları bundan sonra Spider-Man evreninde neler olacağını merak etmeye başladı. Marvel Studios’un Başkanı Kevin Feige, The New York Times ile yaptığı röportajda yaratıcı ekiple çalışmaya devam ettiklerini ve No Way Home’u takip eden yeni projeler üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

“Amy, ben, Disney ve Sony hikayenin nereye gideceği üzerine bir proje geliştiriyoruz. Bunu açıkça söylüyorum çünkü Far From Home’dan sonra olduğu gibi fanların bir ayrılık travması yaşamasını istemiyorum.”

Amy Pascal da daha önce Marvel Studios ve Sony Pictures’ın yeni Spider-Man üçlemesi üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

Spider-Man: No Way Home, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam’ın, bu konuda Doctor Strange’den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor. Başrollerini Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori ve Marisa Tomei’nin paylaştığı filmi Jon Watts yönetti. Stan Lee ve Steve Ditko’nun yarattığı MARVEL Çizgi Romanlarına dayanan filmin senaryosunu Chris McKenna ve Erik Sommers kaleme aldılar.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir