“Killers of the Flower Moon”un kamera arkası görüntüleri yayınlandı!

“Killers of the Flower Moon”un kamera arkası görüntüleri yayınlandı! Gerçek bir hikayeye dayanan ve Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) ile Mollie Kyle’ın (Lily Gladstone) umulmadık romantizmi üzerinden anlatılan “Killers of the Flower Moon” / Dolunay Katilleri”, gerçek aşkın yolunun kelimelerle anlatılamayacak kadar korkunç ihanetle kesiştiği epik bir Western suç efsanesi. Ayrıca Robert De Niro ve Jesse Plemons’ın da rol aldığı “Dolunay Katilleri” filminin yönetmeni Akademi ödüllü Martin Scorsese. David Grann’in çok satan kitabına dayanan senaryonun yazarları ise Eric Roth ve Martin Scorsese.

Dolunay Katilleri” filminin yapımı, Apple Studios’un yanı sıra Imperative Entertainment, Sikelia Productions ve Appian Way ile birlikte gerçekleştirildi. Yapımcılar Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas ve Daniel Lupi. İdari yapımcılar Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer ve Niels Juul.

Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese ve başrollerde Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone’un yer aldığı #DolunayKatilleri filmine içeriden bir göz atın. 20 Ekim’de sinemalarda.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir