Komedi Dizisi ‘Only Murders In The Building’e Yeni İsim!

Komedi Dizisi ‘Only Murders In The Building’e Yeni İsim! Cara Delevingne, dizinin 2. sezonunda rol alacak. Delevingne, dizide Alice karakterine hayat verecek. Aktris, Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez gibi isimlerle bir arada olacak.

Gerçek bir suç hikayesinin hicivsel versiyonu olan dizi, saplantılı bir ilişki paylaşan üç yabancının (Martin, Short ve Gomez) etrafında şekilleniyor. Aynı apartmanda yaşayan üç yabancı, apartmanlarında korkunç bir ölüm meydana geldiğinde bunun bir cinayet olabileceğinden şüphelenir. Gerçeği ortaya çıkarmaya karar veren üçlü, araştırma yapmaya başlar ve bunu belgelemek için bir podcast kaydeder. Üç yabancı olayı araştırırken, binanın yıllar öncesine uzanan karmaşık sırlarını ortaya çıkarırlar.

Steve Martin ve Grace and Frankie’nin senaristlerinden John Hoffman‘ın yaratıcısı olduğu komedi türündeki dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak ekranlara geldi. Dizide Jamie Babbitt, Dan Fogelman ve Jess Rosenthal yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

Dizinin 2. sezonunda rol alacak olan Delevingne 2002 yılında model olarak kariyerine başladı. 2021 yapımı Anna Karenina‘da Prenses Sorokina karakteriyle ilk rolünü canlandıran aktris, Paper Towns ve Suicide Squad filmlerinde de rol aldı. Delevingne, Carnival Row dizisinde Orlando Bloom ile başrolü paylaştı.

‘Only Murders In The Building’ dizisinin 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir