‘Kraven the Hunter’dan ilk fragman!

‘Kraven the Hunter’dan ilk fragman! Sony’nin ‘Kraven the Hunter’ filminden ilk fragman yayınlandı. Çizgi roman hikayelerinde Kraven, gözünü Örümcek Adam’a dikmiş katil bir avcıdır. Ayrıca çoğu zaman Sinister Six adlı süper kötü ekibin bir üyesi olarak tasvir edilir. Yeni film, Aaron Taylor-Johnson tarafından hayat verilecek Marvel karakteri için bir kötü adam orijin hikayesi sunuyor.

Sony Pictures’ın ‘Venom’ ve ‘Morbius’ gibi Spidey yan ürünlerini ve yakında vizyona girecek olan ‘Madame Web’i de içeren Marvel karakterleri evreninin son halkası olan ‘Kraven the Hunter’ 6 Ekim’de vizyona girecek. Filmde Taylor-Johnson’a Ariana DeBose, Christopher Abbott, Alessandro Nivola, Russell Crowe ve Fred Hechinger eşlik ediyor.

Fragman, “Kötüler doğmaz, yaratılır.” diyerek Sergei Kravinoff’un zorlu koşullarda yetişmiş genç bir çocuktan nasıl cani bir tehdide dönüştüğünün filmde nasıl işleneceğini gösteriyor. Gelişmiş güç, hız, çeviklik, dayanıklılık ve uzun ömür gibi insanüstü yeteneklerin yanı sıra emrindeki çok çeşitli silahlarla Kraven, avını eşsiz bir gayretle arıyor.

Sony, filmin tanıtımını ilk kez Nisan ayında Cinema Con’da gerçekleştirmiş ve Taylor-Johnson’ı sahneye çıkararak sinema salonu sahiplerinden oluşan bir izleyici kitlesine filmin görüntülerini sunmuştu. Tanıtım sırasında aktör Kraven’ın R olarak derecelendirileceğini açıklayarak bazı kanlı şiddet sahneleri vaat etti. Gösterime girmeden önce Marvel hayranları Tom Hardy’nin ‘Venom’u ve Jared Leto’nun ‘Morbius’unun R reytingi alabileceğini düşünmüşlerdi ancak her ikisi de MPAA tarafından PG-13 ile gösterime girdi. ‘Kraven’, Sony’nin ilk R dereceli Marvel filmi olma özelliğini taşıyor.

Filmin yönetmenliğini J.C. Chandor, yapımcılığını ise Avi Arad ve Matt Tolmach üstleniyor. Senaryoyu Art Marcum, Matt Holloway ve Richard Wenk yazdı.

Fragmanın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz…

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir