Kristen Bell’li ‘The Woman in the House’ Dizisinden Fragman!

Kristen Bell’li ‘The Woman in the House’ Dizisinden Fragman! Netflix, dizinin fragmanın yanı sıra, ismi ve yayın tarihini de paylaştı. Dizinin ismi , The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window olacak. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window prömiyerini 28 Ocak’ta yapacak.

Dizinin kadrosunda Kristen Bell, Michael Ealy, Tom Riley, Mary Holland, Cameron Britton, Samsara Yett, Christina Anthony, ve Benjamin Levy Aguilar yer alıyor.

8 bölümlük dizi, kocasından henüz boşanmış olan ve günleri çok sıradan geçen Anna (Bell)’nın bir cinayete tanık olması sonrası yaşananları ele alıyor.  Anna için her gün aynı. Şarabıyla oturuyor, pencereden dışarı bakıyor, onsuz hayatın akışını izliyor. Ama bir gün yakışıklı bir komşu caddenin karşısına taşındığında, Anna tünelin sonunda bir ışık görmeye başlar. Ta ki korkunç bir cinayete tanık oluncaya kadar. Ya da böyle bir şeyi gerçekten gördü mü?

Rachel Ramras, Hugh Davidson ve Larry Dorf’un yaratıcısı olduğu dizide Bell, yönetici yapımcı olarak da yer alıyor. Dizinin yönetici yapımcıları arasında Will Ferrell, Jessica Elbaum, Michael Lehmann ve Brittney Segal de yer alıyor.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window 28 Ocak‘ta Neflix’te yayınlanacak.

 

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir