Kristen Stewart, Prenses Diana’yı Canlandıracak!

Kristen Stewart, dram filmi “Spencer”da Prenses Diana’yı canlandıracak. Film, Diana’nın Prens Charles’tan ayrılmaya karar verdiği 1990’ların başında geçecek.

“Jackie”nin yönetmeni Pablo Larrain‘in yönetmenliğini üstleneceği filmin senaryosunu Steven Knight kaleme alacak. Filmin çekimlerine 2021’in başında başlanması bekleniyor.

Filmin uluslarası hakları Cannes’da yapım şirketlerine sunulacak. Larrain filmin yapımcılığını da Juan de Dios Larrain, Jonas Dornbach, Janine Jackowski ve Paul Webster ile birlikte üstlenecek.

“Spencer”, Prenses Diana’nın Sandringham mülkündeki Windsor Evi ile son Noel tatillerinden birine de odaklanacak. Diana Frances Spencer ve Prens Charles 1981 yılında evlenmiş, ancak ilişki uyumsuzluk ve evlilik dışı ilişkiler nedeniyle gerilmişti. 1992 yılında ayrılan çift 1996 yılında boşanmıştı. Diana, 1997 yılında Paris’te bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Diana’ya hata verecek olan Stewart, Twilight serisindeki performansıyla biliniyor. “Clouds of Sils Maria”daki performansıyla Cesar Ödülü’ne layık görülen Stewart, geçtiğimiz yıl “Seberg” ve “Charlie’s Angels”da rol almıştı.

“Neruda” filminin de yönetmenliğini üstlenen Larrain ise “Peaky Blinders,” “Locke” ve “The Hundred-Foot Journey” gibi yapımlarla da biliniyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir