Lady Gaga, Oscar töreninde sahne almayacak!

Lady Gaga, Oscar töreninde sahne almayacak! Lady Gaga kariyerinin dördüncü Oscar adaylığını elde ettiği “Top Gun: Maverick” şakısı  “Hold My Hand”i Oscar töreninde seslendirmeyecek.

Akadem’inin yönetici yapımcısı Glenn Weiss, Gaga ile ilgili haberi doğruladı: “5 adayı da davet ettik. Lady Gaga ve onun ekibiyle güzel bir ilişkimiz var. Gaga şu an bir film çekiminde. Törende istediği gibi bir performans sergileyemeceği için bu yılki ödül töreninde yer alamayacak.”

Lady Gaga dışında aday olan isimler 12 Mart’ta Oscar töreninde sahne alacak. Oscar sahnesinde  bu yıl Rihanna (“Lift Me Up”), Sofia Carson & Diane Warren (“Applause”), Stephanie Hsu, David Byrne & Son Lux (“This Is a Life”) ve Rahul Sipligunj & Kaala Bhairava (“Naatu Naatu”) performans sergileyecek.

Gaga şu anda Joker’in devam filmi olan “Joker: Folie à Deux” setinde çalışıyor. Gaga’nın Harley Quinn karakterini canlandıracağı filmin kamera arkasında ilk filmde olduğu gibi Todd Phillips var. Gaga, Joaquin Phoenix ile başrolü paylaşacak. Film, 9 Ekim 2024’te vizyona girecek.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir