Lars von Trier’e parkinson teşhisi konuldu!

Deccal (Antichrist), Melankoli (Melancholia) ve İtiraf (Nyphomaniac) gibi sanat filmlerinin arkasındaki Danimarkalı yönetmen Lars von Triere parkinson teşhisi konuldu.

Von Trier’in filmlerinin yapımcısı Zentropa, haberi yaptığı açıklamayla duyurdu. Yapım şirketinden yapılan açıklamada, “Lars’ın morali yerinde ve semptomlarını kontrol altına almak ve yeni projesi Riget [The Kingdom] Exodus’u tamamlayabilmek için tedavi görüyor” ifadelerine yer verildi.

The Kingdom Exodus dizisinin 3. ve finazl sezonu 31 Ağustos’ta Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapacak. Yönetmen dizinin ilk iki sezonunu 1994 e 1997 yıllarında çekmişti. Yapım, Kopenhag’daki bir hastanenin beyin ve sinir cerrahisi koğuşunun personel ve hastalarına odaklanıyor. Yeni sezonun kadrosunda Alexander Skarsgård, Mikael Persbrandt, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Tuva Novotny ve David Dencik gibi isimler rol alıyor.

Kaynak: Hollywood Reporter

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes’dan Filmekimi’ne: Altın Palmiye, Ödüller Ve Beklenen Yapımlar

Bu Hafta Sinemada Ne Var? 🎬 Eylül 2026 Vizyon Filmleri

“My Undesirable Friends: Part II”ye Meryl Streep ve Laura Poitras Katıldı

“Avengers: Secret Wars”a Sürpriz İsim! Noah Jupe Kadroya Katıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir