“Legally Blonde” dizisi geliyor!

“Legally Blonde” dizisi geliyor! Variety, “Legally Blonde” dünyasında geçen bir TV dizisinin Amazon Prime Video’da geliştirilmekte olduğunu doğruladı.

Konuyla ilgili herhangi bir ayrıntı bulunmuyor ancak projenin yürütücü yapımcılığını Josh Schwartz ve Stephanie Savage ile birlikte Reese Witherspoon üstleniyor ve Schwartz ile Savage da senaryoyu kaleme alıyor. Witherspoon “Legally Blonde” filmlerinin ikisinde rol aldı ve Lauren Neustadter ile birlikte Hello Sunshine markası altında yürütücü yapımcılık yapacak. Hello Sunshine, Candle Media’nın bir parçasıdır. Schwartz ve Savage, Fake Empire aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapıyor. Filmlerde yapımcı olan Marc Platt da yönetici yapımcılık yapacak. Amazon MGM Stüdyoları yapımcılığı üstlenecek.

İlk “Legally Blonde” 2001 yılında sinemalarda gösterime girdi. Witherspoon, erkek arkadaşını geri kazanmak için Harvard Hukuk Fakültesi’ne gitmeye karar veren moda odaklı bir kız öğrenci yurdu kızı olan Elle Woods rolündeydi.

Film dünya çapında 140 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek gişede başarılı oldu. Devam filmi “Legally Blonde 2: Red, White, and Blonde” 2003 yılında gösterime girdi. Witherspoon’un rol almadığı ancak yapımcı olarak görev yaptığı doğrudan videoya çekilen üçüncü film ise 2009’da gösterime girdi. İlk filme dayanan bir sahne müzikali 2007’de Broadway’de gösterime girdi ve birden fazla Tony ve Drama Desk adaylığı aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir