Lena Headey, ‘The White House Plumbers’ Dizisinde!

Lena Headey, ‘The White House Plumbers’ Dizisinde! Headey, HBO’nun Watergate skandalını işlediği mini dizi ‘The White House Plumbers”da rol alacak. Game of Thrones‘un yıldız ismi Headey dizide, Domnhall Gleeson, Woody Harrelson ve Justin Theroux ile birlikte rol alacak.

Eski ABD Başkanı Richard Nixon’a ve Watergate skandalına odaklanan dizide, Nixon’ın başkanlıktan istifa etmesine ve siyasi kariyerinin sonlanmasına neden olan Watergate skandalının perde arkasında yaşananlar konu ediliyor.

The White House Plumbers 5 bölüm olarak yayınlanacak

5 bölüm olarak ekrana gelecek olan dizinin yapımcıları arasında Alex GregoryPeter HuyckDavid Mandel, ve Frank Rich yer alıyor. Dizi, Watergate skandalını, başkanlığını kurtarmaya çalıştıkları Nixon’ın siyasi kariyerini bitiren CIA çalışanı ve casus romanları yazarı E. Howard Hunt ile eskiden FBI’da çalışan G. Gordon Liddy‘nin anlattıklarından yola çıkacak.

Dizi, hem o dönemki kamu kayıtlarını hem de Egil “Bud” Krogh ve Matthew Krogh ikilisinin kaleme aldığı Integrity romanını referans alacak. Dizinin yönetmenliğini Emmy ödüllü Veep dizisinin bazı bölümlerini yöneten, aynı zamanda dizinin senaristi ve yapımcısı olan David Mandel üstlenecek. Dizinin senaryosunu ise Veep’in senaristlerinden Alex Gregory ve Peter Huyck kaleme alacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir