Leonardo DiCaprio, Guillermo del Toro’nun Yeni Filminde!

Leonardo DiCaprio, Guillermo del Toro‘nun Oscar ödüllü filmi ‘The Shape of Water’ın ardından çekeceği yeni filmi ‘Nightmare Alley’de rol almak üzere görüşmelere başladı.

Yönetmen koltuğunda oturacak olan Del Toro, filmin senaryosunu Kim Morgan ile birlikte kaleme aldı. Dünya genelindeki dağıtım hakları Fox Searchlight‘a ait olan film, TSG Entertainment bünyesinde, Del Toro ve J. Miles Tale tarafından finanse edilip, üretilecek.

Variety‘de yer alan habere göre, filmin 1947 yılında Fox tarafından yayınlanan bir versiyonu olmasına rağmen yeni film ağırlıklı olarak William Lindsay Gresham‘ın aynı adlı romanına dayanacak. Filmin çekimlerine ise Del Toro’nun oyuncu seçimlerini tamamlamasının ardından bu sonbaharda başlanacak.

DiCaprio, 2015 yılında kendisine En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülü kazandıran ‘The Renevant’ filminin ardından Quentin Tarantino‘nun yeni filmi ‘Once Upon a Time in Hollywood’da rol almadan önce bir süre kendisine izin vermişti. Başrollerinde Brad Pitt ve Margot Robbie‘nin de yer aldığı, Manson ailesi cinayetine odaklanacak olan filmin yayın tarihi 26 Temmuz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir