Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin Yeni Projesi Belli Oldu!

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin yeni projesi belli oldu! Variety‘de yer alan habere göre ikili, David Grann‘in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanacak olan “Killers of the Flower Moon,”da bir araya gelecek. Scorsese’in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde DiCaprio başrol oynayacak.

Kitabın hakları 2016 yılında Imperative Entertainment tarafından satın alınmıştı. Scorcese ve DiCaprio 2016 yılından beri projeyle ilgileniyor. Yönetmen koltuğunda oturacak olan Scorsese, filmin yapımcılılığını da Imperative Entertainment’dan Dan Friedkin, Bradley Thomas, Sikelia Productions‘dan Emma Tillinger Koskoff, ve Appian Way Productions ile birlikte üstlenecek.  Scorsese konuyla ilgili olarak, “David Grann’ın kitabını okuduğumda, insanlar, ortam ve olaylar gözümde canlandı, bu filmi çekmem gerektiğini biliyordum. Bu projede Eric Roth ve DiCaprio ile çalışacağım için çok heyecanlıyım “ dedi.

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese'nin Yeni Projesi Belli Oldu!Film, 1920 Oklahoma’sında yaşayan Osage kabilesi hakkında olacak. Bölgede doğal gazın keşfedilmesinin ardından burada yaşayan zengin insanlar sırayla öldürülür. Ölümler artınca FBI olaya el atınca korkunç bir komplo ve Amerikan tarihinin en korkunç cinayetlerden biri ortaya çıkar.

“Killers of the Flower Moon,” Dicaprio ve Scorsese’in birlikte çalışacağı altıncı film olacak. İkili, en son Oscar adaylığı bulunan “The Wolf of Wall Street” filminde çalışmışlardı.  DiCaprio şu an Tarantino’nun “Once Upon a Time in Hollywood” projesinde, Scorsese ise Netflix’in mafya dramı “The Irishman” projesi üzerinde çalışıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

King’s Speech’in senaristi David Seidler hayatını kaybetti!

Canlı aksiyon Teen Titans uyarlaması geliyor!

“Ghostbusters: Frozen Empire”ın New York galası yapıldı!

Juliette Binoche, Avrupa Film Akademisi’ne başkanlık yapacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir