Liam Neeson’lı Marlowe Filmine Yeni İsimler!

Liam Neeson’lı Marlowe Filmine Yeni İsimler! Diane Kruger, Jessica Lange ve Ian Hart, Liam Neeson’ın başrolünü üstlendiği Marlow filminin kadrosuna katıldı.

Neil Jordan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri İrlanda ve İspanya’da devam ediyor. John Banville’in The Black-Eyed Blonde isimli romanından uyarlanan film, özel dedektif Philip Marlowe’un işinin kötü gittiği ve yalnızlıkla boğuştuğu bir dönemde tanıştığı güzel bir kadınla hayatının değişmesini ele alıyor.

Raymond Chandler’ın yarattığı Marlowe karakterini daha önce Oscar ödüllü Humphrey Bogart ve Lauren Bacall’ın başrolde olduğu 1946 yapımı The Big Sleep’te izlemiştik.

Liam Neeson‘un Philip Marlowe karakterini canlandıracağı filmde, Diane Kruger, kaybolan sevgilisini bulmak için dedektifi tutan Clare Cavendish olarak karşımıza çıkacak. Jessica Lange ise Cavendish’in annesi çekici Dorothy Cavendish’i canlandırıyor. Ian Hart dedektif Joe Green’i canlandırırken Colm Meaney, Philip Marlowe’lu dedektif hikâyelerinde her daim yer alan müfettiş Bernie Ohls olarak yer alacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir