‘Little Women’, 100 Milyon Doların Üstünde Gişe Yaptı!

Sinemaların tekrar açılmasıyla birlikte yeniden gösterime giren tarihi dram filmi “Little Women” 100 milyon doların üzerinde gişe elde etti.

Greta Gerwing imzalı film, bu haftasonu 13 bölgede gösterime girdi. Bilet satışlarının en fazla olduğu ülke $495,000 ile Japonya oldu.

Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet, Florence Pugh ve Eliza Scanlen‘in başrollerini patlaştığı “Little Women”, Louisa May Alcott’un hikayesinden beyaz perdeye uyarlandı. 6 dalda Oscar adaylığı elde eden yapım, sadece en iyi kostüm tasarımı dalında ödül aldı.

“Little Women,” 2019’un sonunda vizyona girmiş ve tüm dünyada 207 milyon $ gişe hasılatı elde etmişti. Film, coronavirüs pandemisi nedeniyle başta Çin olmak üzere sinemaların kapanmasıyla vizyondan erken kalkmıştı.

Tüm dünyada sinemaların ne zaman açılacağı hala belirsizliğini korurken Çin’de bu hafta başında sinema salonlarının açılması bekleniyordu. Ancak yeni vakaların görülmesi nedeniyle bir süre daha ülkede sinemaların kapalı kalmasına karar verildi.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir