‘Lord of the Rings’ dizisinden yeni fragman!

‘Lord of the Rings’ dizisinden yeni fragman! Amazon, dizinin yeni fragmanında yapımın adını da paylaştı. Dizisinin ismi fragmanda “The Lord of the Rings: The Rings of Power” olarak görülüyor.

Merakla beklenen dizinin ilk bölümü 2 Eylül‘de Amazon’da yayınlanacak.İlk bölümün ardından her hafta yeni bir bölüm izleyicilere sunulacak. İlk sezonun çekimleri Ağustos 2021 yılında Yeni Zelanda’da tamamlanmıştı. Amazon, şimdi ikinci sezon üzerinde çalışmaya başladı.

Dizinin kadrosunda Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani gibi isimler yer alıyor.

Prime Video platformunda yayınlanacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisi, J. R. R. Tolkien’in hayali evreni Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nda geçecek. Dizi, ‘Yüzüklerin Efendisi’ ve ‘The Hobbit ‘serilerinden yüzyıllar öncesinde geçecek.

J.D. Payne ve Patrick McKay‘in senarisliğini üstlendiği dizide “Game of Thrones” dan hatırlayacağımız Bryan Cogman, yapım danışmanı olarak görev alıyor. J.A. Bayona ise birden fazla bölümün yönetmenliğini üstlendi.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir