Luis Gerardo Méndez, ‘Charlie’s Angels’ Kadrosunda!

Meksikalı yıldız oyuncu Luis Gerardo Méndez, ‘Charlie’s Angels’ kadrosunda! Merakla beklenen Charlie’s Angels filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde X-Men ve Star Trek filmlerinin yıldız ismi Patrick Stewart filmin kadrosuna katılmıştı.

Méndez  de Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Naomi Scott, Ella Balinska ve Patrick Stewart‘ın rol alacağı projeye dahil oldu. Elizabeth Banks’in yönetmenliğini üstlendiği ve aynı zaman rol alacağı film, tv dizisi ve filmlerle bağlantılı olacak. Karakterle ilgili detaylar saklansa da Mendez’in The Saint karakterine hayat vereceği söyleniyor. Merakla beklenen yapım, 27 Eylül 2019‘da vizyonda seyircisiyle buluşacak.

Mendez’in yakında Netflix’in Murder Mystery isimli dizisinde Adam Sandler ve Jennifer Aniston ile birlikte izleyeceğiz. Mendez, 2013 yapımı komedi filmi Nosotros Los Nobles filminde rol almıştı. Film, 28 milyon dolarlık gişe hasılatıyla Meksika’nın en başarılı ikinci filmi olmuştu. Mendez’i, önümüzdeki dönem prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan Time Share filminde  de izleyeceğiz.

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir