Lulu Wang, “Like Father, Like Son”ın Yeniden Çevrimini Yönetecek!

“The Farewell”in yönetmeni Lulu Wang‘in yeni projesi belli oldu. Wang, Hirokazu Kore-eda‘nın Japon aile dramı “Like Father, Like Son”ın yeniden çevrimini yönetecek.

Variety‘de yer alan habere göre Wang filmde yönetmen ve Josh McLaughlin of Wink Productions ile birlikte yapımcı olarak da yer alacak. Senaryo, oyun yazarı Sarah Ruhl tarafından kaleme alınacak. Wang, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, filmin yeniden çevrim olmayacağının altını çizdi.

Ancak film, 2013 yılında prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan Kore-eda’nın Japonca aynı isimli filminden uyarlanacak. Kore-eda’nın filminde Fukuyama Masaharu, Ono Machiko, Maki Yoko ve Lily Franky gibi isimler rol almıştı. Film, Cannes’da jüri ödülü ve ekümenik jüri ödülünü almıştı.

Wang, bu filmle birlikte yoğun bir çalışma dönemine girecek. Wang, Nicole Kidman‘ın başrolünde yer aldığı “The Expatriates” isimli yapımında da yönetmen, senarist ve yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

🎬 Robert Pattinson’dan Clayface’e: Bu Haftanın Sinema Rehberi

Keanu Reeves, James Wan’ın Yeni Suç Geriliminde Rol Almak İçin Görüşüyor

Denzel Washington ve Christopher McQuarrie, Gerilim Filminde Buluşuyor

Lance Oppenheim, Robert Pattinson’ı Başrole Böyle İkna Etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir