Lyle, Lyle, Crocodile filminden ilk fragman yayınlandı!

Lyle, Lyle, Crocodile filminden ilk fragman yayınlandı! Film, 18 Kasım’da vizyona girecek. Bernard Waber’in çok satan kitap serisinden uyarlanan film, live-action müzikal komedisi. 

Will Speck ve Josh Gordon’un yönetmenliğinin üstlendiği filmin kadrosunda Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman ve Shawn Mendes yer alıyor.

Filmin resmi özeti ise şöyle:

Primm ailesi (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) New York City’e taşındıklarında, küçük oğulları Josh yeni okuluna ve arkadaşlarına adapte olmakta güçlük çeker. Bütün bunlar, Josh’ın şarkı söyleyen, banyo yapmaya, havyara ve güzel müziğe bayılan Timsah Tim’i (Shawn Mendes) tavan arasında keşfetmesiyle değişir. Bu ikili hemen arkadaş olur ama ne zaman ki kötü komşuları Mr. Grumps (Brett Gelman) Tim’in varlığını tehlikeye sokar, işte o zaman Primm ailesi ve Tim’in karizmatik sahibi Hector P. Valenti (Javier Bardem), dünyaya aslında ailelerin hiç beklenmedik yerlerden bir araya gelebileceğini ve şarkı söyleyen iyi huylu bir timsahın gayet normal olduğunu göstermek için birbirlerine sıkıca tutunmalıdır.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir