M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı!

M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı! Bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatan “Trap / Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı. Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan’ın yazıp yönettiği film, ülkemizde 9 Ağustos’ta sinemalarda olacak.

Alfred Hitchcock’un yeni nesil varisi olarak gösterilen M. Night Shyamalan’ın yazıp yönettiği “Tuzak”, bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatıyor.

Bu dünya ile öteki dünya arasında gidip gelen kahramanların korku ve gerilim öyküleriyle ünlenen, ödüllü yönetmen M. Night Shyamalan imzalı filmin başrollerinde Josh Hartnett ve Ariel Donoghue yer alıyor. Warner Bros. Pictures, “Tuzak” filminde sinemaseverlere yükselen müzik yıldızı Saleka Shyamalan’ın performansıyla M. Night Shayamalan’ın dünyasında yepyeni bir deneyim sunuyor. Filmde, Shyamalan’ın R&B şarkıcısı-söz yazarı kızı Saleka, konserin başrol oyuncusu Lady Raven’ı canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Hayley Mills ve Allison Pill. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir