‘M3GAN’ın devam filmi yolda!

‘M3GAN’ın devam filmi yolda!  “M3GAN”ın senaryosunu James Wan ile kaleme alan Akela Cooper, devam filmi üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

Los Angeles Times!a röportaj veren Akela Cooper (“Malignant”), beklenmedik şekilde sona eren filmin devamı için çalışmalara başladıklarını duyurdu: “Bu aynı zamanda sansürsüz bir versiyon olmalı. Senaryodaki ceset sayısı filmdekinden daha fazlaydı. Gabriel [Malignant’taki] ölçeğinde bir katliam değildi ama James’in “Bu insanlara yaptıklarını beğendim ama yaşamalarını istiyorum” dediği birkaç karakter de dahil olmak üzere bir sürü insanı öldürdü. Mizahım son derece karanlıktır.”

Cooper, M3GAN filmindeki kahramanı Child’s Play’deki Chucky ile de karşılaştırıldı ve Cooper bu iki karakteri nasıl ayırt edebildiğini anlattı.

“Chucky bir oyuncak bebek; bu ise bir yapay zeka arkadaşı. Başlangıçta Cady 6 ya da 7 yaşındaydı ve şimdi filmde 8 yaşında. Daha uzun boylu ve yürüyebiliyor, hareket edebiliyor, bu da onu Annabelle ve Chucky’den farklı kılıyor.”

‘M3GAN, bir oyuncak şirketinin robot uzmanı tarafından, bir çocuğun en iyi arkadaşı ve bir anne babanın en büyük yardımcı olmak üzere programlanmış, gerçeğe yakın bir oyuncak bebeğin katile dönüşme hikayesini anlatıyor. 

Filmde Ronny Chieng (Shang-Chi ve On Halka Efsanesi) Gema’nın MEGAN ile parasal kaynak sağlayan oyuncak şirketindeki CEO’su David rolünde, Brian Jordan Alvarez (Will & Grace) ve Jen Van Epps (Cowboy Bebop) MEGAN’ın yapılmasına yardım edecek olan Gemma’nın mühendis arkadaşları Cole ve Tess rolünde. Stephane Garneau-Monten (Straight Forward) David’in yalaka asistanı Kurt rolünde, Lori Dungey (Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği, genişletilmiş versiyon) Gemma’nın pek dost canlısı olmayan komşusu Cella rolünde.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir