‘M3GAN’ın yapımcısı James Wan’dan devam filmi açıklaması!

‘M3GAN’ın yapımcısı James Wan’dan devam filmi açıklaması! ‘M3GAN’ henüz resmi olarak sinemalarda gösterime girmemiş olsa da Wan, Collider’a verdiği yeni bir röportajda ilk filmin başarılı olması halinde devam filmi için fikirleri olduğunu açıkladı. Yapımcı, hikayenin dünyasını geliştirmenin yollarını düşündüğünü ve bir ya da daha fazla devam filminin sonunda bu fikirleri daha fazla keşfedeceğini umduğunu ifade etti.

Wan’ın yorumunun tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz: “Bu konuda söyleyeceğim şey, ister ‘The Conjuring’ evreni, ister ‘Saw’, ister ‘Malignant’ ya da ‘M3GAN’ olsun, tüm filmlerimde daha büyük bir dünya düşünmeyi seviyoruz. Benim için mesele dünyayı yaratmak, karakterlerin kim olduğunu, hikayenin potansiyel olarak nereye gidebileceğini bilmek ve sonra bu daha büyük dünyayı inşa etmek ve sonra bunun içine girip “Tamam, bu hikayeyi anlatıyorum ama devam eden başka şeyler de biliyorum” demek. Eğer devam filmi çekecek kadar şanslıysak, o zaman nereye gitmek istediğimize dair bir fikrimiz olur.”

Gerald Johnstone’un yönettiği ‘M3GAN’, bir oyuncak şirketinde çalışan robotik mühendisinin yapay zekâlı bebeğinin kendi başına yaşamaya başlamasını anlatıyor. ‘Saw’, ‘Insidious’, ‘The Conjuring’ ve ‘Malignant’ filmlerinin yönetmenliğinin yanı sıra ‘Annabelle’, ‘The Nun’ ve ‘Spiral’ filmlerinin yapımcılığıyla da tanınan Wan, Akela Cooper’ın senaryosunu yazdığı filmin hikayesinde de yer alıyor. ‘M3GAN’ için yayınlanan ilk fragman, filmin korkutucu olacağını ama kara mizah anlarının da eksik olmayacağını gösterdi.

Kaynak: ScreenRant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir