‘Mad Max’ Filmi ‘Furiosa’nın Kadrosuna Yıldız İsimler Katıldı!

‘Mad Max’ filmi ‘Furiosa’nın kadrosuna yıldız isimler katıldı! George Miller, 2015 yapımı ‘Mad Max: Fury Road’da Charlize Theron’un canlandırdığı Imperator Furiosa karakterinin geçmişine dayanan ‘Furiosa’da rol almaları için Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II ile anlaştı.

Furiosa’nın daha genç bir versiyonunu canlandıracak olan 24 yaşındaki Anya Taylor-Joy filmde başrolde yer alacak. Miller, Mayıs ayında The New York Times’a verdiği bir röportajda, bu rol için 20’li yaşlarında bir aktris aradığını söylemişti. O sırada 44 yaşında olan Theron‘un karakteri tekrar canlandırması için gençleştirme teknolojisini kullanmayı düşündüğünü ancak sonrasında bundan vazgeçtiğini söyledi.

Miller, uzun süredir birlikte çalıştığı yapımcı ortağı Doug Mitchell‘la birlikte ‘Furiosa’yı hem yönetecek, hem senaryosunu yazacak, hem de yapımcılığını üstlenecek. Film, Miller’in Avustralya merkezli Kennedy Miller Mitchell şirketi ve ‘Fury Road’ filmindeki ortağı Warner Bros. Pictures tarafından çekilecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir