Mads Mikkelsen ve Bryan Fuller, ‘Dust Bunny’ filmi yeniden bir arada!

Mads Mikkelsen ve Bryan Fuller, ‘Dust Bunny’ filmi yeniden bir arada! 2015 yapımı Hannibal filminde birlikte çalışan ikili tekrar bir araya geliyor. İkilinin filmi birlikte yapması bekleniyor.

Filmin senaryosunu ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak olan Fuller kaleme alacak. Mikkelsen’in başrolünde olacağı yapım, yatağının altında bir canavar olduğuna ve canavarın ailesini yediğine inanan 8 yaşındaki bir çocuğu merkezine alacak.

Fuller ve Mikkelen daha önce NBC dizisi Hannibal’ın 3 sezonunda birlikte çalışmışlardı. Fuller’in yönetici yapımcı ve yaratıcı olduğu dizide Mikkelsen ana karaktere hayat verdi. Dizi, Thomas Harris tarafından kaleme alınan Hannibal Lecter romanlarından uyarlandı.

“Doctor Strange,” “Star Wars: Rogue One,” ve “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” gibi gişede başarılı olan filmlerde rol alan Mikkelsen, “Another Round” ve “Riders of Justice” gibi filmlerde de rol aldı. Aktör, önümüzdeki yıl beşinci “Indiana Jones” filminde rol alacak. 

Starz dizisi “American Gods”ın yaratıcısı olan Fuller ise “Star Trek”dizileri “Discovery” ve “Short Treks”in yaratıcı ekibinde yer aldı. Fuller, aynı zamanda “Queer for Fear: The History of Queer Horror” belgesel dizisinde yapımcı olarak yer aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir