Margot Robbie Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Suicide Squad”, “The Legend of Tarzan” ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran son dönemin parlayan yıldızlarından Margot Robbie‘nin bilinmeyenlerini sizler için listeledik.

İşte Margot Robbie hakkında bilmeniz gereken her şey

Asıl adı Margot Elise Robbie olan ünlü oyuncu, 2 Temmuz 1990 tarihinde fizyoterapist Sarie Kessler ile çiftçi Doug Robbie’nin 4 çocuğundan biri olarak Avustralya’da dünyaya geldi.
Henüz 8 yaşındayken annesi tarafından sirk kursuna gönderilen Robbie’nin trapezci sertifikası var.
Robbie uzun süre ünlü restoran zinciri Subway’de garsonluk yapmış. 

Avustralya’da Somerset Lise’sinden mezun olan Robbie, daha oyunculuk eğitimi almak için Melbourne taşınmıştır. 2008-2010 yılları arasında Robbie uzun süre devam eden TV dizisi Neighbours’da Donna Freedman karakterine hayat verdi.
– 2011 yılında çok kısa süren ABC dizisi “Pan Am”de rol alan Robbie, beyaz perdedeki ilk deneyimini ise 2013 yılında “About Time” filmiyle yaşadı.
– Robbie’nin çıkış yakaladığı film ise Martin Scorsese’nin yönetmenliğini üstlendiği, Robbie’nin Leonardo DiCaprio ile başrolü paylaştığı The Wolf of Wall Street (2013) filmi oldu. Filmdeki başarılı performansı aktrise MTV Film Ödülleri’nde adaylık kazandırdı.

2014 yılında kendi yapım şirketi LuckyChap Entertainment’ı kuran Robbie, II. Dünya Savaşı dramı Suite Française (2014), Focus (2015) ve Z for Zachariah (2015) gibi yapımlarda rol aldı.
“Suite Française” filminin setinde 2014 tanıştığı Tom Ackerley ile 2016 yılında Avustralya’da evlendi.
The Legend of Tarzan (2016)’da Jane Porter karakterine hayat veren Robbie, Whiskey Tango Foxtrot (2016) filminde Tanya Vanderpoel karakterini canlandırdı.

– 2016’da DC evrenine adım atan Robbie, seçmelere bile katılmadan Suicide Squad filminde Harley Quinn olarak karşımıza çıktı. Rol için teklif götürülen Robbie, filmde dublör kullanmamıştır.
2017’de ünlü patenci Tonya Harding’e hayat verdiği I, Tonya (2017), filmindeki performası övgüler aldı. Robbie, performansıyla Altın Küre Ödülü’ne aday oldu.

New York Rangers hokey takımının büyük hayranı olan Robbie, Los Angeles’ta amatör ligde hokey oynuyor.
Robbie, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014) filminde teklif edilen Sam Thomson rolünü kabul etmemişti. Rol Emma Stone’un olmuş, filmdeki performansı Stone’a Oscar adaylığı getirmişti.

Fantastic Four (2015)’un deneme çekimlerine katılmış ancak rol, Kate Mara’nın olmuştur.
Playboy’un kapağına çıkmayı reddeden Robbie, oyunculuk dışında başka bir nedenle çıplak poz vermeyeceğini söylemiştir.
Robbie, arkadaşlarına mektup ve kart göndermeyi çok seviyor. Çünkü insanların faturalar dışında yeterince mektup almadığını düşünüyor.

Suicide Squad’ın setinde sürekli dövme yaparken gördüğümüz Margot Robbie, yönetmen David Ayer ve rol arkadaşı Cara Delevingne’e de dövme yapmıştı.
Sörf yapmayı seven Robbie, çiftlik hayatından hoşlanıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir