‘Marie Antoinette’Dizisi Geliyor!

‘Marie Antoinette’Dizisi Geliyor! BBC, Deborah Davis‘in Marie Antoinette hakkındaki 8 bölümlük dizisini satın aldı. Genç kraliçe Marie Antoinette, Sofia Coppola imzalı Marie Antoinette olmak üzere birçok filme konu olmuştu. Dizi, karakteri ele alan geniş ölçekli ilk yapım olacak.

Marie Antoinette, Avusturya’dan ayrılıp, Fransa’ya gelin gittiğinde henüz 14 yaşındadır. Bugün hala, moda ikonu olarak görülen Antoinette, karizması, kendi kendine yetebilmesi, Versay mahkemelerindeki ünü ile hatırlanmaktadır. Dauphin ile evliliği her zaman tarihsel spekülasyonlara konu olan Antoinette’nin hayatı farklı hikayelerle dolu. Deborah Davis‘in Fransa kraliçesi

Marie Antoinette, Avusturya’dan ayrılıp, Fransa’ya gelin gittiğinde henüz 14 yaşındadır. Bugün hala, moda ikonu olarak görülen Antoinette, karizması, kendi kendine yetebilmesi, Versay mahkemelerindeki ünü ile hatırlanmaktadır. Dauphin ile evliliği her zaman tarihsel spekülasyonlara konu olan Antoinette’nin hayatı farklı hikayelerle dolu. Deborah Davis‘in Fransa kraliçesi Marie Antoinette’nin hikayesini daha feminist bir yaklaşımla anlatması bekleniyor.

Dizide Emilia Schüle, Marie Antoinette karakterine hayat verecek

Dizide Alman aktris Emilia Schüle ve İngiliz aktör Louis Cunningham, Marie Antoinette ve Louis XVI olarak karşımıza çıkacak. Jack Archer ve James Purefoy da kadroda yer alan isimler arasında. Louise Ironside, Avril E. Russell ve Chloë Moss dizinin senaristleri arasında yer alıyor. Pete Travis ve Geoffrey Enthoven‘ın yöneteceği dizinin yapımcıları arasında ise Claude Chelli, Margaux Balsan, Alban Étienne, Stéphanie Chartreux ve Christophe Toulemonde yer alıyor. Diziyle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir