Martin Scorsese İmzalı ‘Killers Of The Flower Moon’ Kadrosuna Yeni İsim!

Martin Scorsese İmzalı ‘Killers Of The Flower Moon’ Kadrosuna Yeni İsim! Brendan Fraser (No Sudden Move) Scorsese’in Killers of the Flower Moon kadrosuna dahil oldu. Martin Scorsese’in Apple için geliştirdiği büyük bütçeli gerilim filmi Killers of the Flower Moon‘un kadrosu genişlemeye devam ediyor.

David Grann‘ın aynı isimli kitabından uyarlanacak film, 1920 Oklahoması’nda geçiyor. Filmin senaryosunu “Forrest Gump”, “The Insider”, “The Curious Case of Benjamin Button” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Eric Roth kaleme aldı. Fraser, filmde Oscar ödüllü aktörler Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio, Emmy adaylığı bulunan Jesse Plemons ile birlikte rol alacak.

Brendan Fraser 

Fraser, Max Barbakow’un Brothers isimli yapımında da rol alacak

Fraser, Max Barbakow’un Brothers isimli yapımında da rol alacak. Filmin detayları ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Emmy ödüllü Peter Dinklage, Oscar adaylığı Josh Brolin, ve sekiz Oscar adaylığı bulunan Glenn Close yer alıyor. Brothers filminin senaryosunu Macon Blair ve Etan Cohen kaleme aldı.

Fraser, en son Steven Soderbergh imzalı No Sudden Move‘da rol aldı. Film prömiyerini Tribeca Film Festivali’nde yapmıştı.Fraser’ı önümüzdeki dönem Darren Aronofsky’nin dram filmi The Whale‘de izleyeceğiz. Fraser’ı CondorTrustThe Affair ve Texas Rising dizilerinde de izlemiştik.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir