Martin Scorsese, “Pieces of a Woman” Projesine Dahil Oldu!

Martin Scorsese, Shia LaBeouf ve Vanessa Kirby‘nin başrolünde yer aldığı “Pieces Of A Woman” filminde yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Film, Cannes Film Festivali’nde “White God” ile büyük beğeni toplayan Kornél Mundruczó’nun İngilizce dilinde yapacağı ilk yapım olacak.

Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapacak olan “Pieces Of A Woman” daha sonra Toronto Film Festivali’nde gösterilecek. Filmde Kirby ve LaBeouf’a Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Schlesinger, Benny Safdie, Jimmy Fails ve Ellen Burstyn gibi isimler eşlik ediyor.

Film, evde gerçekleşen doğum sonrasında bebeğini kaybeden bir kadının acısıyla yüzleşmesini ele alıyor. Filmin senaryosunu Kata Wéber kaleme aldı.

Scorsese: “Pieces of a Woman” beni şaşırtan bir film oldu!

Scorsese konuyla ilgili olarak, “Bu şaşırtıcı filmde yer almak büyük bir şans. Bu filmin geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulanabilmek benim için bir ayrıcalık. İlk sahneden itibaren film bana derin ve özgün bir deneyim yaşattı” dedi.

Mundruczó ise: “Martin Scorsese filmi izledikten sonra onunla konuştuğumda zaman bir anlığına durdu benim için. Film yapmanın bütün inceliklerini bilen bir insanın sizi takdir etmesi bir ayrıcalık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir