Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio ‘The Wager’ için yeniden bir araya geliyor!

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio ‘The Wager’ için yeniden bir araya geliyor! Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio, ‘Killers of the Flower Moon’un vizyona girmesinin ardından bir sonraki projeleri olan ‘The Wager’ için işbirliği yapacaklar. ‘The Wager’, David Grann’ın 1740’larda geçen bir gemi kazası hikayesini konu alan kurgusal olmayan ‘The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder’ kitabına dayanıyor.

Yazar David Grann, bu yıl vizyona giren Killers of the Flower Moon’un ardından, usta yönetmen Martin Scorsese’nin ‘The Wager’ için bir kez daha DiCaprio ile bir araya geleceğini doğruladı.

‘The Wager’in 1740’larda geçen hikâyesi, bir deri bir kemik kalmış 30 adamın bulunduğu yamalı bir teknenin Brezilya kıyılarına vurmasıyla başlar. Bu adamlar, bir İspanyol gemisini kovalayan ve Güney Amerika’nın Patagonya bölgesindeki bir adaya çarpan İngiliz gemisinin hayatta kalan mürettebatıdır. Deniz ve doğa koşullarında hayatta kalma hikâyeleri onları kahraman yapmıştır. Ancak altı ay sonra, ilkinden daha da hırpalanmış başka bir gemi, bu sefer üç kişiyle birlikte Şili kıyılarına vurur. Bu yeni denizciler, diğer adamların aslında isyancı olduğunu iddia ederler.

‘The Wager’ ile ilgili daha fazla ayrıntı şu anda bilinmemekle birlikte, geniş bir karakter grubunu içeren olay örgüsü ile DiCaprio’nun yanında yıldız bir yardımcı oyuncu kadrosu görmemiz mümkün.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir