Martin Scorsese’in ‘Killers of the Flower Moon’ Filmine Yeni İsim!

Martin Scorsese’in ‘Killers of the Flower Moon’ Filmine Yeni İsim! Jesse Plemons, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’nun başrolünü üstlendiği ‘Killers of the Flower Moon’ kadrosuna dahil oldu.

Martin Scorsese’in Apple için geliştirdiği büyük bütçeli gerilim filmi Killers of the Flower Moon‘un kadrosu genişlemeye devam ediyor. Jesse Plemons kadroya dahil olan son isim.

2019 yapımı The Irishman‘de Scorsese ile çalışan Plemons, Jordan Peele’ın son gerilim filmi için de düşünülen isimler arasında. Plemons iki filmde birden yer alabilecek bilinmiyor ancak, takvim uyuşmazlığı nedeniyle sadece projelerden birini seçmek zorunda kalabilir.

David Grann‘ın aynı isimli kitabından uyarlanacak film, 1920 Oklahoması’nda geçiyor. Filmin senaryosunu “Forrest Gump”, “The Insider”, “The Curious Case of Benjamin Button” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Eric Roth kaleme aldı.

Plemons filmde bir cinayeti araştıran FBI ajanı Tom White karakterine hayat verecek. Televizyonun kült dram yapımı Friday Night Lights ile dikkatleri üzerine çeken Plemons, Breaking Bad’de kötü karakter olarak karşımıza çıktı. Aktörü son izlediğimiz yapımlar arasında Steven Spielberg imzalı The Post ve hit komedi filmi Game Night yer alıyor. Plemons’ı önümüzdeki dönem  Judas and the Black Messiah, Dwayne Johnson ve Emily Blunt ile rol alacağı Jungle Cruise, ve korku filmi Antlers‘da izleyeceğiz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir