Mason Lee, Bruce Lee biyografisinde rol alacak!

Mason Lee, Bruce Lee biyografisinde rol alacak! Life of Pi ve Crouching Tiger, Hidden Dragon‘un yönetmeni Ang Lee‘nin oğlu Mason Lee, Bruce Lee’nin aksiyon filminde karşımıza çıkacak.Filmin ismi Bruce Lee olarak duyuruldu.

Dan Futterman‘in senaryosunu kaleme alacağı filmin yönetmenliğini Ang Lee yönetecek. The Hangover Part 2’da Teddy karakteriyle karşımıza çıkan Mason Lee, Billy Lynn’s Long Halftime Walk,  Stand by Me, Limbo ve Who Killed Cock Robin gibi yapımlarda da rol aldı. 

Filmin yapımcılığını Lawrence Grey, Shannon Lee, Ang Lee, Ben Everard ve Brian Bell üstlenecek.  Elizabeth Gabler ve Marisa Paiva projede yer alacaklar.  Gabler, Paiva ve Sony filmin patronu Tom Rothman ife of Pi filminde de Ang Lee ile birlikte çalışmışlardı.

Gabler filmle ilgii “Bruce Lee’ Ang için uzun zamandır bir tutku projesi ve zamanımızın en önde gelen gerçek hayat aksiyon kahramanlarından birinin başarılarınıve çatışmalarını tasvir eden son derece duygusal bir hikaye. Sony ve 3000 Pictures olarak hepimiz Ang ve film yapım ekibinebu filmi yaratmalarında yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz.”

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir