Matthew McConaughey, Kate Beckinsale ve Henry Golding Aynı Kadroda!

Matthew McConaughey, Kate Beckinsale ve Henry Golding aynı kadroda! Yıldız isimler, Guy Ritchie’nin yeni suç dram filmi “Toff Guys”da yer alacak.

Ritchie’nin yönetmenliğini üstleneceği filmin senaryosu Marn Davies ve Ivan Atkinson tarafından kaleme alınıyor. Miramax, filmin tüm hakları için 30 milyon dolar ödemişti. Filmin çekimleri önümüzdeki günlerde İngiltere’de başlayacak.

Matthew McConaughey, Kate Beckinsale ve Henry Golding Aynı Kadroda!Filmin, Ritchie’nin “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” ve “Snatch”  yapımlarındaki gibi yüksek tempolu gangster filmi olması bekleniyor.

McConaughey’i Serenity’de izleyeceğiz

Filmin kadrosuna dahil olan isimlerden McConaughey, önümüzdeki dönem Anne Hathaway ile başrolü paylaştığı “Serenity” ve Harmony Korine’ın “The Beach Bum” isimli yapımlarında karşımıza çıkacak.

Tüm dünyada 220 milyon dolar gişe hasılatı yapan “Crazy Rich Asians,”da rol alan Golding ise, “A Simple Favor,”da Blake Lively ve  Anna Kendrick ile birlikte rol almıştı. Dünya prömiyerini Toronto Film  Festivali’nde yapan “Farming” filminde rol alan Beckinsale’in ise geçtiğimiz günlerde  Charlie Day’in “El Tonto” isimli yapımında rol alacağı kesinleşmişti.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir