‘Men in Black: International’ Hakkında 11 İlginç Detay!

Men In Black’in spin-off olarak izleyeceğimiz yapım, dünyayı kötülüklerden arındırmaya çalışan ekibin, bugüne kadar karşılarına çıkan en büyük tehdit olan köstebeği ortaya çıkarmak için verdikleri mücadeleyi merkezine alıyor. Tommy Lee Jones ve Will Smith‘le özdeşleşmiş ‘Men In Black’: International‘ın yönetmenliğini Barry Sonnenfeld üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Matt Holloway ve Art Marcum imzalı.

Filme gitmeden önce mutlaka okumanız gereken ilginç bilgileri sizler için derledik. İşte ‘Men in Black: International’ Hakkında 11 İlginç Detay!

1. Paul Smith filmde Londra SGA binasının gizli girişini kamufle eden daktilo mağazasının sahibi olarak küçük bir rol üstlendi.
'Men in Black: International' Hakkında 11 İlginç Detay!

2. SGA Londra seti “Siyah Giyen Adamlar III” setindeki SGA New York setiyle tıpatıp aynı boyutta, yani 2.322 m2 olarak inşa edildi.

3. H’nin nostaljik Jaguar arabası uzaylılara karşı etkili çok sayıda silah içeriyor: Biri kapı kolunda, biri ön çamurluk aynasında, biri arka tamponda, biri jant kapağında, biri egzoz borusunda, biriyse arka tekerlekte.

'Men in Black: International' Hakkında 11 İlginç Detay!

4. SGA ajanlarının M ile H’i köşeye sıkıştırmaya çalıştığı, Fas’taki sahne için Kesbah camisinin çatısındaki ajanların hepsinin Müslüman inancına sahip olması gerekiyordu. Bir caminin çatısında insanlı bir sahnenin çekildiği ilk filmdi bu.
'Men in Black: International' Hakkında 11 İlginç Detay!

5. Sanat Departmanı bu SGA filmi için 610 teknik çizim gerçekleştirdi. Ekibin toplamda çıktı alarak tüm kilit departmanlara gönderdiği teknik çizimlerin uzunluğu 70 kilometreydi.

6. Kamera açıları ve ışıklandırma planlamasında kullanılmak üzere setlerin 55 tane renksiz maketi yapıldı.

'Men in Black: International' Hakkında 11 İlginç Detay!

7. Uzaylı ikizleri canlandıran “İkizler” bir zamanlar Beyoncé’nin arkasında dans ediyorlardı
8. Grafik ekibi SGA Londra giriş holündeki işaretler için dört farklı uzaylı dili yarattı.


9. E Platosu’ndaki Merzouga Çölü’nün kum tepelerini yaratmak için Peak Bölgesi’nden Leavesden Stüdyoları’na 130 ton kızıl kum nakledildi.

10. Geçmişe dönüş sekansları sırasında, Molly’nin ebeveynleri üzerinde kullanılan nöralizatör ilk Siyah Giyen Adamlar filmlerinde kullanılan orijinal aksesuarlardan biriydi.

11. Orijinal nörolizatörler 30 santim uzunluğundaydılar; oysa 2018 versiyonu biraz daha kısa, yaklaşık 25 santimdi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir