Michael B. Jordan, ‘Methuselah’ Filminde Rol Alacak!

Michael B. Jordan, ‘Methuselah’ Filminde Rol Alacak! Michael B. Jordan, Warner Bros. için 969 yaşına kadar yaşamış bir adamın İncil’de geçen hikayesine dayanan ‘Methuselah’ adlı filmde hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer alacak.

Jordan çalışmalarını, kendine ait Outlier Society isimli yapım şirketi ve Heyday şirketinden David Heyman ve Jeffrey Clifford ile birlikte yürütecek.

Warner Bros., projeyle ilgilenen Will Smith ve Tom Cruise ile uzun yıllardır projeyi geliştiriyordu. Senaryonun ilk taslağı 2014’te projeye dahil olan Zach Dean tarafından yazılmıştı. Bugünkü haline ise Tony Gilroy tarafından getirildi.

Methuselah, Yaratılış Kitabı’nda, Enoch‘un 365 yaşına kadar yaşayan oğlu olarak anılıyor. Senaryo, Metuselah’ın hayatta kalma becerisine odaklanıyor.

Jordan, New Regency ile birlikte, ‘Kong: Skull Island’ filminin yönetmeni Jordan Vogt-Roberts tarafından çekilen ve henüz ismi belli olmayan bir canavar filminin yapımcılığını da üstleniyor.

Jordan daha önce, ‘Fruitvale Station’ adlı dram filminde Oscar Grant olarak, ‘Rocky’ filmlerinde ise boksör Adonis Creed olarak karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz yıl ise ‘Black Panther’de baş düşman Erik Killmonger‘ı canlandırdı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir