Michelle Yeoh “Blade Runner 2099” kadrosunda!

Michelle YeohBlade Runner 2099” kadrosunda! Yeoh, Amazon Prime Video’nun merakla beklenen “Blade Runner 2099” dizisinde rol alacak.

Dizi, Ridley Scott’ın 1982 yılında Philip K. Dick’in “Do Androids Dream of Electric Sheep?” adlı romanından uyarladığı film uyarlamasıyla başlayan “Blade Runner” serisinin en son yapımı olarak görülüyor. Dizinin yönetmenliğini  Jonathan Van Tulleken üstleniyor. Tullkenen,  “Game of Thrones” ve “Station Eleven” çalışmalarıyla bilinen Jeremy Podeswa yerine geliyor.  Podeswa, takvim uyuşmazlığı nedeniyle projede yer alamayacak.

Shogun” mini dizisinde yönetmenlik yapan Tullkenen’sin “The Changeling,” “Upload,” “Trust”ve 2018 yapımı BBC dizisi “Wonderdate” gibi yapımlarda da imzası yer alıyor. Ridley Scott’ın prodüktör koltuğuna oturacağı yapımda Blade Runner 2049’da yer yer alan Michael Green de yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Yeoh, en son Netflix’in “The Brothers Sun” dizisinde oynadı. Oyuncu, “Star Trek: Section 31” filminde İmparator Philippa Georgiou rolünü yeniden canlandırıyor. Yeoh, “Wicked” filmlerinde ve “Avatar” devam filmlerinde de önemli roller üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kübra’nın 2. sezon yayın tarihi belli oldu!

“The Other Black Girl” dizisi iptal edildi!

Baby Reindeer’ın ‘gerçek Martha’sı olduğunu söyleyen Fiona Harvey, Netflix’e dava açacak!

Wednesday’in 2. sezonundan ilk tanıtım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir