Mike Flanagan, The Exorcist: Deceiver filmini yönetebilir!

Mike Flanagan, The Exorcist: Deceiver filmini yönetebilir! Flanagan (The Life of Chuck), bir sonraki film için Blumhouse ve Universal Pictures ile görüşmelere başladı. Anlaşma sağlanırda Flanagan, David Gordon Green‘in yerine gelecek. Green Ocak ayında projeden ayrılmıştı.

Yapımcı Jason Blum’un son açıklamaları, geçen yılki The Exorcist’in başarılı olamaması üzerine bir yenileme yapılmasının gerekli olduğunu düşündürdü: Believer’ın Blumhouse ve Universal’ın umduğu kadar başarılı olamaması üzerine yeniden çekileceği yönündeydi. Deadline’ın haberine göre Mike Flanagan bir sonraki Exorcist filmini yönetmek için görüşmelerde bulunuyor. Yönetmen David Gordon Green başlangıçta The Exorcist ile birlikte serinin yeni filmlerinden oluşan bir üçlemenin tamamını yönetmek üzere yola çıkmıştı: Believer’ın bu üç filmlik devam serisinin sadece ilk filmi olması planlanıyordu. Başlangıçta 18 Nisan 2025’te vizyona girmesi planlanan The Exorcist: Deceiver, Green’in projeden ayrılmasıyla ertelenmişti. Görüşmeler sonuç verirse, Flanagan görevi devralacak ve muhtemelen seriyi yeni bir yöne doğru yönlendirecek.

Believer küresel gişede toplam 137 milyon dolar hasılat elde etti. Serinin en yüksek hasılat yapan ikinci bölümü konumunu korumasına rağmen, 1973’te orijinal Exorcist’in kazandığı 440 milyon doların önemli ölçüde gerisinde kalıyor. Enflasyona göre ayarlandığında bu rakam bugünün parasıyla yaklaşık 2 milyar dolara denk geliyor. Exorcist serisi, geniş çapta alay edilenden potansiyel olarak küçümsenene kadar uzanan bir dizi devam filminin ortaya çıkmasına neden oldu.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir